Menu

Месни добавки

Прошуто 30гр. 2.49лв

Чоризо 50гр. 2.29лв

Шунка 50гр. 1.29лв

Бекон 50гр. 1.29лв

Пилешко филе 50гр. 1.59лв

Риба тон 50гр. 2.49лв

Пеперони 50гр. 2.29лв

Млечни добавки

Кашкавал 50гр. 1.79лв

Краве сирене 50гр. 1.29лв

Моцарела 50гр. 2.29лв

Ементал 50гр. 2.19лв

Синьо сирене 50гр. 2.29лв

Топено сирене 50гр. 1.89лв

Зеленчукови добавки

Домати 50гр. 0.79лв

Царевица 50гр. 0.79лв

Кисели краставички 50гр. 0.79лв

Гъби 50гр. 0.79лв

Чушки 50гр. 0.79лв

Маслини 30гр. 0.79лв